Lämpimästi tervetuloa kotisivuilleni! Sisällysluettelosta löytyy lisää osviittaa!

Mikäli etsit minua free lancer-tutkijana, haluat todennäköisesti vilkaista aihealueitani  Työtä ja huvia -"Kiinnostavia aiheita" !

Mikäli etsit minua kouluttajana  (kansainvälisyys)ja kieltenopettajana ( italia, englanti jne), niin näistä löytyy lisää alakohdasta Työtä ja huvia - "Kansainvälisyys".

Mikäli etsit minua maaseudun kehittäjänä ja leipätyöni tiimoilta kansainvälisyyskoordinaattorina niin tästä löytyy lisää alakohdasta Työtä ja huvia - "Maaseudun kehitys".

Mikäli liikut täällä etsiessäni jotain kaunista ja koskettavaa, on tarkoitukseni julkaista blogia , joka elää tunteilla ja aisteilla unohtamatta pienen ihmettelyn jaloa taitoa.

Mikäli kuljeskelet näillä sivuilla huvin vuoksi, voit käydä katsastamassa, vaikkapa lemmikkiemme elämänmenoa ja edesottamuksia!

Nämä sivut elelevät aina sitä mukaa,kun iltapuhteina ehdin päivittelemään ja "inspiraatio" iskee.  - Valitettavasti tai "onneksi" päivät ovat vain 24-tuntisia, vaikka mieluusti toisinaan saisivat olla paaaaaaaljon pidempiä, että ehtisi kaikenmoista tehdä !

       Vauhdikasta kevättä toivottelee,
       Krista

Vauhdikasta harrastelua

Hankin taannoin tämän pienen ja hauskan menopelin. Punaisessa käsilaukussani kulkee yllättävän paljon kokoonsa nähden tavaraa mukana ja toisinaan aina perheen miespuolistakin väkeä. Pikkufiiu on toiminut moitteettomasti (nyt sormet ristiin) ja vaikka se onkin ajokäytössä vähemmän kuin ykköskaarani niin kyllä tähänkin kilometrejä kertyy pikkuhiljaa. Barchetta-ihastukseni syntyi aikanaan asuessani Italiassa joskus hamassa esihistoriassa, kun pääsin ihastelemaan mallia silloin uutena...